Wat is Salonized?

In dit artikel praten we over een applicatie die erg handig is voor bijvoorbeeld salons of andere zaken die voornamelijk op afspraak werken. Namelijk de applicatie Salonized. Deze applicatie zorgt voor een enorm gebruiksgemak voor uw klanten als het gaat om afspraken. In dit artikel wijdden we hier verder over uit en vertellen we hoe u dit kunt regelen.

Wat is het precies?

Salonized is een applicatie die u aan kunt schaffen voor een bedrag van € 15 per maand. Klanten komen op uw website en kunnen specifiek voor een behandeling een datum en tijd aangeven. Deze applicatie is gelinkt met een agenda die u dan kunt raadplegen. Op deze manier hoeven mensen niet telefonisch contact op te nemen, maar kunnen ze gewoon online bij u op de website een afspraak maken. Links onderin verschijnt een groene knop met “Maak afspraak”. Vervolgens kan hier de behandeling en datum gekozen worden. Voor alle voordelen van Salonized op een rij kunt u ook eens naar dit artikel kijken.

Installatie

Op het moment dat u Salonized heeft aangeschaft, krijgt u in uw eigen omgeving een stukje code. Deze code moet tussen de header tags op uw website geplaatst worden. Heeft u zelf  toegang tot uw website? U kunt even kijken bij de verschillende handleidingen die Salonized biedt, en u zult hier ongetwijfeld (na wellicht enig stoeien) uit komen.

Mocht u hier meer moeite mee hebben, dan kunt u altijd iemand inschakelen die hier meer verstand van heeft. U kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Reden

Waarom zou u kiezen voor Salonized? Allereerst is het goed om te zeggen dat wij geen reclame maken voor Salonized, wij vinden de applicatie simpelweg een uitkomst voor salons. Mensen houden van het enorme gemak van simpelweg met een paar klikken een afspraak maken. Een groep heeft ook een hekel aan bellen. Dit kan dus leiden tot meer klandizie waardoor de € 15 per maand makkelijk is terug verdient. Ik zou zeggen, probeer het eens.

Tot zover dit artikel over de applicatie Salonized. Voor meer vragen over Salonized over deze applicatie verwijs ik u door naar hun website. Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u eens vrijblijvend contact met ons opnemen? Dan verwijs ik u door naar de contactpagina.

Chat openen
Hallo, ik ben Peter Bos. Voor vragen kunt u mij een appje sturen 😀