Adverteren

Jarenlange ervaring op het gebied van online adverteren.

Gratis check van jouw account

Heeft u in het verleden al eens geadverteerd of haalt u niet de gewenste resultaten? Wij doen een gratis check van uw account om te kijken wat de verbeterpunten zijn.

Google Ads instellen

Vervolgens stellen wij de Google-campagne(s) juist in voor het meest optimale rendement. Wanneer dit voor u nieuw is, stellen wij de campagnes voor het eerst in.

Strategische campagnes voor jouw doel

De campagnes worden ingericht op basis van de doelstellingen die u heeft. Mensen naar een offerteformulier brengen of een afspraak laten maken vereisen beide een andere aanpak.

Optimaliseren

Het is van belang dat de campagnes gemonitord worden om het meest optimale rendement te halen. Daarom worden deze continu (of in overleg) geanalyseerd.

Hoe gaat het precies in zijn werk?

Hiernaast wordt onze werkwijze beschreven.

Doelen bespreken

Het is eerst van belang om met elkaar te bespreken wat uw doelen precies zijn als het gaat om adverteren. Zo kan hier het best op ingespeeld worden. Wij maken vervolgens een campagnestrategie.

Instellen Google Ads

Wij stellen Google Ads in inclusief alle koppelingen en conversiemetingen.

Terugkoppeling resultaten

Het mooie aan online adverteren ten opzichte van offline adverteren, is dat het meetbaar is. Zo zullen we de resultaten periodiek terugkoppelen.

Groeien

Wanneer we een werkende strategie in handen hebben kunnen we hierop voortborduren. Zo kan bijvoorbeeld het budget verhoogd worden om zo nog meer omzet te genereren.

Laagdrempelig kennis maken met adverteren? Bekijk het starterspakket.

Chat openen
Hallo, ik ben Peter Bos. Stuur mij gerust een bericht via Whatsapp.