Over mij

Peter Bos

Waar ik van origine hele andere ambities had, heb ik altijd al affiniteit met ICT gehad. Dit leidde ertoe dat ik eind 2019 PEB Marketing (PEB = mijn initialen) opgericht heb. 

Wat kenmerkt PEB Marketing?

Het is mij opgevallen dat veel ondernemers buitensporige bedragen betalen voor online diensten. Vaak wordt dit simpelweg ook gewoon geaccepteerd omdat men niet weet wat er te koop is. Veelal zie ik dat de kosten van personeel of bijvoorbeeld huur van een pand hier de oorzaak van zijn. Zelf geloof ik hier niet in. Houd de kosten laag, dan profiteert de klant hier ook van. Maar lever uiteraard wel kwaliteit, met persoonlijke aandacht en één aanspreekpunt. Dit is de kracht van PEB Marketing. 

Na pakweg 4 jaar en een opstart van zelf achter je klanten aan gaan, weet men mij nu zelf ook inmiddels te vinden. Dit is bijzonder prettig. Ik hoop in de toekomst nog veel klanten te mogen helpen met hun website, e-mail of Google Ads.

PEB Marketing is op dit moment gevestigd in Stadskanaal.

Naast PEB Marketing ben ik samen met twee andere personen in april 2021 KoeriersKlok gestart. Een tijdregistratiesysteem voor de transportsector.

Chat openen
Hallo, ik ben Peter Bos. Stuur mij gerust een bericht via Whatsapp.