Waarom website laten maken?

Waarom website laten maken?

We kunnen vandaag de dag niet meer om een website heen. Mocht u zich verdiepen in verschillende statistieken rondom sociale media zult u zien dat het veel omzet gegenereerd. Zowel direct als indirect. U kunt uw website namelijk overal terug laten komen. Of het nu op Facebook of op Instagram is. Over dit gegeven is men het wel eens. Maar nu, u heeft besloten om een website te nemen of wellicht heeft u besloten om uw verouderde website nieuw leven te laten inblazen. Mocht u dit zelf willen doen (in ieder geval het opstarten ervan) dan verwijs ik u door naar dit artikel.

Waarom u een website beter kunt laten maken

In alle overige gevallen kiest u er dus voor om een dergelijke website door een derde partij te laten maken en eventueel laten onderhouden. Kijkend naar de meeste ervaring vanuit mijn optiek (vaak heerst er een bepaalde werkdruk) is het voor de meeste bedrijven (ook in het MKB) verstandig om dit uit te besteden. Op deze manier kunt u door middel van een belletje of een appje verstaan naar de stand van zaken of simpelweg instructies geven. Ik maak zelf vrijwel altijd gebruik van een schermopname middels mijn telefoon (mp4-bestand) om deze vervolgens via Whatsapp te versturen. Ik heb nu voor u nog een aantal diverse redenen in de komende alinea’s waarom het verstandig is om uw handen hier niet zelf aan te branden.

Een persoonlijk klankbord

Als ik zo vrij mag zijn om even te polsen bij de mensen waar wij een website voor gemaakt hebben, is over het algemeen de opinie dat het zeer fijn is dat er een persoonlijk aanspreekpunt is voor u als ondernemer. Dit is inderdaad het geval. Denkt u ook bijvoorbeeld aan het feit dat u een zakelijk info adres kunt maken omdat u een domein heeft. Op het moment dat u een website gaat maken zult u wellicht behoefte hier aan hebben. Het is wel zo professioneel. Het is dan wel makkelijk als iemand dit snel voor u kan regelen.

Nette uitstraling

Er zijn oplossingen waardoor u een eenvoudig website concept kunt kopen voor een bepaald maandbedrag. Over het algemeen zijn deze oplossingen prijziger dan een keer een wat grotere investering te doen. Bovendien bieden deze oplossingen een vrij eenvoudige opmaak voor een website. Op het moment dat u een partij omarmt is het over het algemeen zo dat de opmaak van uw website er professioneler uit zal zien. Op deze manier zal uw online visitekaartje ook meer tot zijn haar recht komen. Daarnaast is dat wat beschreven is in de vorige alinea totaal niet aan de orde mocht u voor een dergelijke oplossing kiezen. U bent een nummer bij deze organisaties en de support is slecht tot matig. Wat is dan mooi en professioneel zal u wellicht denken. Neemt u als voorbeeld een kijkje op deze website, waar genomineerde websites staan gedoopt als “de beste”.

Ik zou u een hele reeks van redenen kunnen geven wat betreft de redenen om uw website uit te besteden aan een derde partij, maar dan zijn we nog wel even bezig. Ik vind deze twee redenen (zoals in de vorige twee alinea’s beschreven) de meest voorname redenen.

Mocht u een website kunnen gebruiken, PEB Marketing stelt zich graag beschikbaar. Ik kom persoonlijk bij u langs en maak een opzet van een website toegepast op uw bedrijf, zodat u ook wat te bekijken heeft in plaats van alleen maar een dialoog met elkaar te voeren. Mocht u een dergelijke opzet al in uw mail willen ontvangen dan verwijs ik u door naar de volgende pagina. Bedankt voor het lezen en ik wens u een fijne dag.

Chat openen
Hallo, ik ben Peter Bos. Voor vragen kunt u mij een appje sturen 😀