Zakelijke mail aanmaken gratis

In dit artikel gaan we het even kort hebben over zakelijke mail. U weet wel het info@pebmarketing.nl verhaal. Hoe kunt u deze namelijk krijgen? In dit artikel doen we het voor u op beknopte manier uit de doeken.

Hoe zit het?

Dat wat achter het email teken zit is een domein. Een vereiste om een dergelijk e-mailadres te realiseren is een domein. Deze zult u dus moeten registreren. U kunt bij ons ook een domein registreren. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen. Maar hoe zit het technisch gezien in elkaar?

Bij de meeste diensten (zoals ook bij ons) kunt u webhost ruimte reserveren waar vervolgens de mailtjes opgeslagen kunnen worden. De meeste bedrijven bieden tegenwoordig deze dienst. Bij een enkele moet u apart voor een dienst als mail betalen. Ik zou deze als ondernemer vermijden aangezien dit onnodig is en u dus veel goedkoper uit kunt zijn.

Ik heb een domein, hoe vraag ik dit nu aan?

Mocht u een leek zijn en werkelijk geen flauw idee hebben hoe u dit kunt doen (of u heeft er wellicht helemaal geen tijd voor) dan kunt u altijd met de partij die dit voor u regelt altijd contact opnemen en de situatie voor leggen. Vaak is dit geen enkel probleem. Zo kunt u dat ook bij ons doen.

Mocht u dit zelf graag uit willen pluizen dan kan dit uiteraard ook. Hier volgt een stappenplan:

1:

In de omgeving van de partij waar u het domein heeft geregistreerd zal ook een sectie staan met “Email”. Hier gaat u naar toe.

2:

Hier kunt u vervolgens het e-mailadres aanmaken. Vaak staat er al @domein.nl u kunt dan bepalen wat er voor het @ komt te staan. Denk bijvoorbeeld aan info, facturen of administratie.

3:

U maakt dit e-mailadres vervolgens aan met een wachtwoord en krijgt vervolgens instructies hoe u dit e-mailadres in kunt stellen.

Tot zover in een notendop hoe dit proces ongeveer in zijn werk gaat. Voor een uitgebreide instructie voor bijvoorbeeld Outlook kunt u ook eens hier kijken. Heeft u een suggestie voor een artikel dan kunt u ons gericht een bericht sturen. Heeft u vragen met betrekking tot bepaalde diensten dan kunt u ons altijd vrijblijvend een bericht sturen middel de chat, info@pebmarketing.nl of 06-83542112.

Chat openen
Hallo, ik ben Peter Bos. Voor vragen kunt u mij een appje sturen 😀