Social media planning tool

Zoals al eerder aangegeven in onze blogs is het vandaag de dag als bedrijf of organisatie verstandig om in enige mate deel te nemen aan social media. Op deze manier houdt u een gedeelte van de betrokkenen rondom uw bedrijf op de hoogte. In dit artikel nemen we een kijkje naar diverse automatiseringsopties die u kunt gebruiken om berichten in te plannen.

Wat ik vaak zelf merk als het gaat om dit onderwerp is dat ondernemers het vaak niet al te serieus nemen of te makkelijk over denken. Het effect wordt namelijk onderschat. Dit komt onder andere omdat het ook lastig te polsen is wat de resultaten zijn. Maar niet als mensen in de winkel bijvoorbeeld aangeven dat ze een dergelijke aanbieding op Facebook voorbij hebben zien komen. Dit melden mensen echter niet vaak.

Op het moment dat mensen het belang hier wel van in zien, speelt het element van tijd vaak een rol. Mensen hebben geen tijd om hier bij stil te staan. Een optie is natuurlijk om hier iemand voor in te schakelen die dit uit handen neemt, maar mocht u dit desondanks zelf willen managen dan zijn er oplossingen.

Planning tool

Er zijn planning tools die helpen om op een ingesteld tijdstip de desbetreffende post online te zetten. De meest bekende is Later. Deze partij heeft een gratis plan die u veertien dagen kunt proberen. Coosto helpt in dit artikel om de beste tool te kiezen.

Facebook tool

Facebook heeft echter zelf ook een tool. Deze ziet u bovenin de opties staan als u op uw bedrijfspagina een nieuw bericht wilt gaan plaatsen. Hier kunt u de datum en tijd instellen. Op deze manier kunt u op een vast moment in de week hier een moment voor reserveren en berichten uitzetten zodat deze op een later moment gepubliceerd worden.

Is het voor u nog steeds niet helemaal duidelijk? Wij komen graag vrijblijvend met u in contact. Bel ons op 06-83542112 of mail naar info@pebmarketing.nl voor vrijblijvende informatie. U kunt ons ook nog een bericht sturen via de contactpagina.

Chat openen
Hallo, ik ben Peter Bos. Voor vragen kunt u mij een appje sturen 😀