Meer bezoekers op je website

Meer bezoekers op je website

Uiteraard iets wat we allemaal willen. Meer bezoekers op onze website. Vaak gaan de adviezen om meer bezoekers te krijgen ook over het online-gebeuren. Er zijn echter ook via de offline weg kansen om meer bezoekers naar uw website te leiden. Vaak laten internetbedrijven puur de online-mogelijkheden zien echter kijken we in dit artikel naar de offline mogelijkheden.

Flyer of brochure

Een van de betere dingen die bijvoorbeeld detaillisten of andere ondernemers met een fysieke winkel kunnen doen is bij een aankoop van een klant (ervan uit gaande dat de artikelen in een tasje gedaan worden) een flyer of brochure mee te geven waar de website goed op wordt aangeprezen. Als u als detaillist of eigenaar van een fysieke winkel een webshop heeft is dit helemaal een goede manier om klanten die eerder alleen nog offline bij uw winkelden kennis te laten maken met uw online webshop. Dit is een simpele manier die nauwelijks extra moeite kost en u hoeft zich niet in allerlei ongemakkelijke bochten te wringen. U attendeert hier de klant namelijk op stille manier op uw website. Lekkerwonen zet in dit artikel nog eens kort de voordelen op een rij.

Brievenbus

Een andere manier die offline goed werkt om bezoekers naar uw website te genereren is een combinatie van manier die in de vorige alinea verteld is. Hier gaat u namelijk met dezelfde flyer of brochure en doet deze bij mensen in de brievenbus. Ik weet dat bepaalde mensen stickers hebben die dit het liefst niet ontvangen, maar de meeste ontvangen dit nog wel. U moet hier echter wat meer moeite voor doen, maar het resultaat is er. Er is namelijk een x percentage die u website zal bezoeken om simpelweg even een kijkje te nemen. Misschien wisten deze mensen ook nog niet dat u bijvoorbeeld sinds kort een webshop had. Vooral voor lokale ondernemers is dit een goede manier om offline bezoekers te genereren (wat niet wegneemt dat dit in de stad ook een prima methode is).

Er zullen ongetwijfeld nog meer manieren zijn om offline uw website te promoten. Deze zijn echter het meest effectief omdat ze ook gepaard gaan met een hele kleine investering.

Heeft u een suggestie voor een artikel of wilt u simpelweg eens een keer met ons vrijblijvend praten? Dat kan! Stuur een bericht via de contactpagina of bel of mail ons. Fijne dag!

Chat openen
Hallo, ik ben Peter Bos. Voor vragen kunt u mij een appje sturen 😀