Hoe krijg ik Google reviews?

In dit artikel gaan we kijken hoe u nu Google reviews kunt krijgen. Hier maak ik zelf namelijk ook gebruik van. In eerste instantie bent u een Google mijn bedrijfsprofiel nodig. U kunt dit artikel bekijken hoe u een dergelijk profiel aan kunt maken. Dit is geheel gratis en zorgt ervoor dat u zichtbaarder wordt. Mensen kunnen vervolgens bij het zien van uw profiel een review achterlaten. U kunt echter het ook iets meer sturen. Daar gaan we het in dit artikel over hebben.

Verzoek

U kunt namelijk een uitnodigingslink sturen waarmee men snel een review kan geven. Dit staat aan de achterkant van uw Google mijn bedrijfsprofiel. Dit is een linkje dat u door kunt sturen via email, Whatsapp en ga zo maar door. Het daadwerkelijk “Reviewformulier” die u kunt delen is te vinden op de “Home” sectie van Google bedrijfsmanager. Een voorbeeld van dit linkje ziet er zo uit: https://g.page/r/CaQXEjEFI3rSEAg/review

Google reviews

Handig

Nu is het voor u als ondernemer handig om op selectieve manier om te gaan met deze functionaliteit. Zo kunt u het beste bij klanten die echt enorm tevreden zijn een dergelijk verzoek tot een review sturen. Op deze manier krijgt u geen negatieve reviews. Het geeft mensen toch een vertrouwd gevoel om een aantal reviews te zien. U heeft misschien wel ervaring met het vragen naar een review voor bijvoorbeeld uw Facebookprofiel. Mensen moeten daar veel meer handelingen voor doen dan bij het delen van deze link. Voor meer informatie over reviews en Google kunt u dit artikel eens bekijken.

Tot zover dit artikel over het krijgen van Google reviews. Zelf vind ik dit een makkelijk systeem om reviews te kunnen krijgen. Het hoeft echter ook geen overkill te worden dat er bijvoorbeeld honderden reviews komen te staan, maar dit is natuurlijk aan iedereen zelf. Heeft u nu vragen over dit artikel of wilt u eens vrijblijvend praten. Stuur dan een mail naar info@pebmarketing.nl of bel 06-83542112.

Chat openen
Hallo, ik ben Peter Bos. Voor vragen kunt u mij een appje sturen 😀