Het aanpassen van Google mijn Bedrijf

Het aanpassen van Google mijn Bedrijf

Naast het hebben van een website is het ook een goede aanvulling om Google mijn Bedrijf in te stellen. Dit kost helemaal niets en helpt om uw bedrijf beter naar voren te laten komen als het gaat om zoekresultaten in Google of Google Maps. In dit artikel hebben we het over Google mijn bedrijf. Wat is het nu precies en wat heeft u eraan?

Wat is Google mijn Bedrijf (Google My Business)?

Google mijn bedrijf is een extra aanvulling op de zoekresultaten in Google. Om het wat duidelijker te maken laat ik de volgende foto zien:

Het aanpassen van Google mijn Bedrijf

De kolom rechts is het Google mijn Bedrijfsprofiel. Op het moment dat u deze niet heeft zal deze kolom met informatie en foto’s er niet zijn. Dit is een aantrekkelijk uithangbord om te hebben. U kunt namelijk gelijk informatie als adres, telefoonnummer, route en websiteadres laten zien. Deze kunt u aan de achterkant van het profiel invullen. Daarnaast is een dergelijk profiel ook nodig (zoals gezegd in de inleiding) om vindbaar te zijn op Google Maps.

Hoe kan ik Google mijn Bedrijf instellen?

Hoe kunt u het zelf instellen? Dit kan heel eenvoudig door naar deze link te gaan. Vervolgens kunt u de stappen volgen en de informatie invullen. Ook kunt u hier bijvoorbeeld posts maken die ook op Google te zien zijn. Kortom, we kunnen vaststellen dat er meer interactie plaats zal vinden op het moment dat u een dergelijk profiel heeft. In dit artikel vind u nog een aantal voordelen op een rij.

Heeft u echter geen idee hoe u dit het best in kan stellen als het bijvoorbeeld gaat om foto’s of dienstenbeschrijving? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en dan kunnen wij met u kijken naar een oplossing. U kunt telefonisch contact opnemen of via de contactpagina.

Chat openen
Hallo, ik ben Peter Bos. Voor vragen kunt u mij een appje sturen 😀