Diensten

Webdesign

Uw online visitekaartje

Een website is een belangrijk visitekaartje voor ieder bedrijf. Het zorgt ervoor dat klanten zonder contact met de mensen van de organisatie, informatie kunnen vinden over het bedrijf. Daarnaast is het handig om klanten via uw website door te verwijzen naar bijvoorbeeld Whatsapp. Wij helpen u graag met het verwezenlijken van een website tegen een betaalbare prijs. Voor een bedrag van € 495 bouwen wij voor u een complete website.

Adverteren

Uw bedrijf onder de aandacht brengen

Het is belangrijk om te zorgen dat uw bedrijf regelmatig voorbijkomt op de platformen die veel bezocht worden. Er zitten echter ook haken en ogen aan. Men kan dit namelijk op een goede en een foute manier doen. Wij kijken hier graag met u naar. Neem vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Social media

Houdt u volgers op de hoogte

Naast adverteren is het ook belangrijk om structureel iets te plaatsen op de welbekende social media kanalen. Op deze manieren blijven volgers op de hoogte van uw bedrijf en wat er gebeurd. Wij onderhouden deze pagina’s voor een kleine vergoeding zodat u ontzorgt bent en u de volledige focus kunt houden op uw business.

Chat openen
Welkom bij PEB Marketing.
Waarmee kunnen we u helpen?